AMD TAM Maribor » Brezplačna obnovitvena predavanja iz CPP

Brezplačna obnovitvena predavanja iz CPP

Društvo AMD TAM MARIBOR v sodelovanju s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOM,  Občine Rače-Fram in Občine Selnica ob Dravi za občanke in občane izvaja obnovitvena predavanja cestno prometnih predpisov za voznike motornih vozil. Namen takšnih predavanj je: opozoriti na posledice sodobnega prometa in predvsem na ukrepe, s katerimi lahko zaščitimo tako sebe kot tudi druge udeležence v prometu, še zlasti tiste najbolj ogrožene kot so otroci, starejši in motoristi. Slušateljem predstavimo najpomembnejše vidike varnosti v cestnem prometu. Skupaj ponovimo oz. osvežimo poznavanje cestno prometnih pravil, predstavimo novosti prometne zakonodaje in napotke za varno in varčno vožnjo. Prav gotovo pa udeleženci na obnovitvenih predavanjih slišijo marsikaj zanimivega. Veseli nas, kadar so na predavanjih prisotni tudi bodoči mladi vozniki, saj se prometna vzgoja začne že pri naših najmlajših.

Če bi želeli imeti predavanje tudi v vašem kraju, nas kontaktirajte in poslali vam bomo ponudbo.

Obnovitvena predavanja iz CPP