AMD TAM Maribor » Vabljeni k ogledu!

Novice

Vabljeni k ogledu!

V mesecu novembru smo za Vas pripravili zanimive in koristne vsebine, naša Vojka pa je svoje delo predstavila na simpatičen način. Zagotovo vas bo vsebina pritegnila. Vabljeni k ogledu.

Aktualno ta mesec: vedno pripravljeni s članstvom AMZS – AMD TAM Maribor. Ste vedeli, da vam nudimo številne oblike članstva in ostalih kompleksnih storitev, kot je pomoč na cesti, avtovleka, tehnični pregled in registracija. Pomagamo vam, ne glede katero in čigavo prevozno sredstvo uporabljate. Menjava pnevmatik ni bila še nikoli tako enostavna. V AMZS centrih omogočamo tudi spletno naročanje na menjavo pnevmatik, s čimer se izognete čakalnim vrstam. V videu si oglejte kako, preverite pa tudi, kako lahko s članstvom prihranite. Se vas med vožnjo loteva utrujenost in bolečine v mišicah? Uporabni nasveti, ki vam jih razkrivamo vam bodo pomagali nadaljevati vožnjo spočiti in čili.

https://www.youtube.com/embed/XGPa5JMniIs

Vabimo vas k ogledu brezplačnega poučnega in zanimivega predavanja z naslovom “Skupaj osvežimo poznavanje prometnih predpisov” Seveda ni nikoli odveč, da od časa do časa obnovimo znanje na tem področju, se seznanimo z novostmi in spremembami.

Vabljeni k ogledu na:

https://www.youtube.com/embed/yfDA8CeBLUk
Vrh

Komentiranje zaprto

Vrh