AMD TAM Maribor » Članstvo AMZS – AMD TAM

Kaj pomeni biti član AMZS – AMD TAM MARIBOR?

Pomoč, varnost, kakovostne servisne storitve v AMZS centrih ter številni popusti v sodelovanju s poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini.

Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje vaše mobilnosti. Za vas poskrbimo z izvajanjem pomoči na cesti v Sloveniji in tujini. Članstvo AMZS Premium vključuje tudi turistično in zdravstveno zavarovanje. Odločite se za članstvo, ki je za vas ali vašo družino najboljše.

Avto-moto zveza Slovenije je nacionalna avtomobilska zveza in združuje 79 avto-moto društev in avto-moto touring klubov v Sloveniji. Fizična oz. pravna oseba ne more biti član AMZS, lahko pa si fizična oseba oz. pravna oseba zagotovi članske ugodnosti z včlanitvijo v posamezno društvo, ki je član AMZS. Društvo AMD TAM MARIBOR je član AMZS, zato lahko naši člani koristijo pester nabor storitev in popustov.

Prednosti članstva

Storitve in ugodnosti lahko koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate (avto, motor, moped, kolo, avtodom, kombi …), četudi niso vaša last.

Članstvo vam zagotavlja pomoč na cesti, ne glede, čigavo vozilo vozite (izjeme so poklicni prevozi oseb, taksi in najeto vozilo). Naša prva skrb je popraviti vozilo na mestu okvare in vam zagotoviti čim prejšnje nadaljevanje poti. Če to ni mogoče, poskrbimo za vleko vozila, kamor koli v Sloveniji želite.

Za pomoč na cesti, s poudarkom na takojšnjem popravilu, poskrbimo tudi v tujini. Če to ni možno, uredimo prevoz vozila v Slovenijo, pri čemer vam članstvo zagotavlja kritje stroškov prevoza iz tujine v višini do 1.500 € ob okvari in do 1.500 € ob poškodbi vozila. Poskrbimo tudi za nadomestno mobilnost in prenočitev.

Eno članstvo za vso družino. Članstvo ni prenosljivo. Če sklenete družinsko članstvo, lahko prednosti in ugodnosti koristite vsi družinski člani, četudi ne potujete skupaj.

S Premium članstvom imate v enem paketu vse za brezskrbne poti v tujini, saj vključuje celoletno turistično in zdravstveno zavarovanje s kritji do 50.000 €.

Članarino plačate enkrat letno, prednosti in ugodnosti pa lahko koristite vseh 365 dni.