AMD TAM Maribor » Novice / Dogodki

Zanimive vsebine – vabljeni k ogledu!

V mesecu novembru smo za Vas pripravili zanimive in koristne vsebine, naša Vojka pa je svoje delo predstavila na simpatičen način. Zagotovo vas bo vsebina pritegnila. Vabljeni k ogledu. Aktualno ta mesec je: – Vedno pripravljeni s članstvom AMZS – AMD TAM Maribor. Ste vedeli, da vam nudimo številne oblike članstva in ostalih kompleksnih storitev, kot je pomoč na cesti, avtovleka, tehnični pregled in registracija. Pomagamo vam, ne glede katero in čigavo prevozno sredstvo uporabljate. – Menjava pnevmatik ni bila še nikoli tako enostavna. V AMZS centrih omogočamo tudi spletno naročanje na menjavo pnevmatik, s čimer se izognete čakalnim vrstam….

Iščete primerno darilo za svoje najbližje in poslovne partnerje?

Podarite jim brezskrbne poti z AMZS članstvom. Izberite sebi najbolj ustrezen paket članske pomoči tako v Sloveniji kot v tujini. Lahko se odločite za članstvo z vključenim zdravstvenim in turističnim zavarovanjem za vso družino. S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine. Za brezskrbne poti.

Partnerski popusti za člane AMZS-AMD TAM MARIBOR

Inštitut MARZATE, vsklopu centra za zdravje in kvaliteto življenja so se odločili, da članom AMZS omogočijo vse storitve po ugodnejši ceni. Na terapije, svetovanja in preventivne vadbe ponujajo članom 15 % popust na vse storitve. Tako v živo, kot za programe preko spleta ali svetovanja na daljavo. Več o naših storitvah si lahko preberete na naši spletni strani www.marzate.si. GO MOBIL – odlična podpora za zadovoljne stranke pri nakupu jeklenega konjička. S svojimi 15 letnimi izkušnjami vam prijazno svetujejo pri izbiri želenega vozila. BAR KLARA – vabljeni na dobro kavico in prijetno druženje. Na tej povezavi najdete še ostale partnerske popuste.

Dobrodelni projekt #RadiPomagamo: Kolesa za vse!

Podarite otroku kolo, ki ga več ne uporabljate, in mu narišite nasmeh na obraz. 💛 Kolesa, ki jih boste pripeljali na sedež AMD TAM Maribor, bodo kolesarski mojstri  najprej skrbno pregledali in popravili, nato pa jih bomo predali Zvezi prijateljev mladine Moste Polje, ta pa jih bo podarila otrokom iz socialno ogroženih družin 🤝 Več lahko preberete na 👉http://www.amzs.si/…/2021-10-19-radipomagamo-kolesa-za-vse #RadiPomagamo Prav tako smo gostovali na Radiu Maribor v jutranjem programu, kjer smo spregovorili o akciji zbiranja koles in tudi o skorajšnji menjavi pnevmatik ter drugih aktualnostih. Posnetek lahko poslušate na https://4d.rtvslo.si/arhiv/jutranji-program/174819640

Prometna varnost malo drugače – Zoom predavanje

Vabimo vas, da se nam pridružite na Zoom predavanju z AMZS inštruktorjem varne vožnje na aktualno temo: menjava pnevmatik in varnost v prometu, ki bo v SREDO, 11. novembra 2020, ob 18. uri. BREZPLAČNO ONLINE PREDAVANJE – Menjava pnevmatik in uporabni nasveti za varnost v prometu Dostop do predavanja: https://us05web.zoom.us/j/88166537363?pwd=NFpMNHdsOFV4SWliSnVZbXo0UEkydz09 Vstopni ID: 881 6653 7363 Geslo: qUS7Af Inštalacija Zoom: https://zoom.us/support/download S klikom na povezavo se vam prenese Zoom aplikacija, ki jo potrebujete za ogled predavanja. Pri inštalaciji samo sledite navodilom in v roku 1 minutke ste povezani.

Pazimo drug na drugega – tudi v prometu

AMZS se pridružuje globalni pobudi FIA This is my street, katere namen je spodbuditi aktivnosti, ki bi prispevale k večji prometni varnosti in zmanjševanju onesnaženja, ki ga povzroča cestni promet. Društvo AMD TAM MARIBOR se pridružuje tej pobudi, saj še zlasti v času soočanja z epidemijo novega koronavirusa moramo storiti vse, kar je v naši moči, da preprečimo prometne nesreče, ki bi še dodatno obremenile zdravstveni sistem. Več o vsebini na spletnem naslovu:https://www.amzs.si/novice/aktualne-informacije/2020-10-20-pazimo-drug-na-drugega-tudi-v-prometu Video: Kako poskrbeti za večjo varnost otrok v prometu Video vsebina je dostopna na naslovuhttps://youtu.be/TINr1xkeOh4

AMZS centri odprti po običajnem urniku

S članstvom AMZS – AMD TAM MARIBOR pridobite vse ugodnosti, ki jih nudijo AMZS centri širom Slovenije. Naši centri delujejo po ustaljenem urniku. Priporočamo vam, da v izogib čakalnim vrstam in skrajšanju časa, ki ga porabite v poslovalnici za sklenitev avtomobilskega zavarovanja le to uredite na daljavo.  Več na spletnem naslovu:https://www.amzs.si/storitve/zavarovanja Če ste član AMD TAM MARIBOR in boste v AMZS centrih uredili zavarovanje ter registracijo avtomobila, pa vam pripada še praktično darilo. Več na spletnem naslovu: https://www.amzs.si/darilo-ob-registraciji