AMD TAM Maribor » Član AMZS prihrani vsak dan

Novice

Član AMZS prihrani vsak dan

Poleg pomoči na cesti doma  in v tujini , član prihrani tudi vsak dan z brezplačnimi storitvami in popusti v enotah AMZS, pri poslovnih partnerjih in v Šoli vožnje AMD TAM MARIBOR.

Pripadajo vam mnoge ugodnosti, s katerimi si hitro povrnete ceno članstva:

Nakup letne vinjete (6 € prihranka) – v decembru in januarju imate AMZS člani popust ob nakupu vinjete, ki vam jo tudi brezplačno zamenjamo.

Tehnični pregled in registracija (vsaj 6 € prihranka) – člani imate pri stroških registracije več možnosti. Od popusta na ceno tehničnega pregleda, do brezplačne storitve podaljšanja registracije, če pri nas sklenete tudi zavarovanje avtomobilske odgovornosti in opravite plačilo letne dajatve za uporabo cest. Poleg tega prejmete tudi bone za popust, ki so prenosljivi.

Menjava gum 2x letno (vsaj 32 € prihranka) – AMZS člani ste tekom celega leta upravičeni kar do 40 % popusta na menjavo avtoplaščev in druge vulkanizerske storitve.

To pa še ni vse, na voljo vam je še veliko več:

Brezplačne storitve v enotah AMZS,
ostali popusti v poslovnih enotah (20 % na servis, 40 % na premontažo pnevmatik in centriranje, 17 % na servisiranje klimatskih naprav, 10 % pri pregledu vozila, avtopralnice, 20 % na optiko …) in na artikle (eko nalepke, avtokarte, mednarodne dokumente …),
popusti 20-30 % na komercialne tečaje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem,
AMZS Kasko zavarovanje,
Motorevija,
denarna pomoč,
pravni nasveti.

 

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte na 040 888 061 ali po elektronski pošti:  amd.tam.maribor@siol.net, z veseljem Vam bomo odgovorili!

Vrh

Komentiranje zaprto

Vrh