AMD TAM Maribor » Članstvo AMZS-AMD TAM

Kaj pomeni biti član AMZS – AMD TAM MARIBOR?

Pomoč, varnost, kakovostne servisne storitve in popust v Šoli vožnje AMD TAM MARIBOR!

Zakaj postati naš član? Ker vam nudimo širok nabor kakovostnih storitev na enem mestu. Omogočamo vam mnoge ugodnosti in popuste tako v AMZS poslovnih enotah kot pri naših poslovnih partnerjih.
Naše osnovno poslanstvo je zagotavljanje vaše mobilnosti. Za vas poskrbimo z izvajanjem pomoči na cesti in avtovleko v Sloveniji.

Avto-moto zveza Slovenije je nacionalna avtomobilska zveza in združuje 79 avto-moto društev in avto-moto touring klubov v Sloveniji. Fizična oz. pravna oseba ne more biti član AMZS, lahko pa si fizična oseba oz. pravna oseba zagotovi članske ugodnosti z včlanitvijo v posamezno društvo, ki je član AMZS. Društvo AMD TAM MARIBOR je član AMZS, zato lahko naši člani koristijo pester nabor storitev in popustov.

Članstvo vam zagotavlja pomoč na cesti, ne glede, čigavo vozilo vozite (izjeme so poklicni prevozi oseb, taksi in najeto vozilo). Naša prva skrb je popraviti vozilo na mestu okvare in vam zagotoviti čim prejšnje nadaljevanje poti. Če to ni mogoče, poskrbimo za vleko vozila, kamor koli v Sloveniji želite.

Za pomoč na cesti, s poudarkom na takojšnjem popravilu, poskrbimo tudi v tujini. Če to ni možno, uredimo prevoz vozila v Slovenijo, pri čemer vam članstvo zagotavlja kritje stroškov prevoza iz tujine v višini do 1.500 € ob okvari in do 1.500 € ob poškodbi vozila. Poskrbimo tudi za nadomestno mobilnost in prenočitev.