AMD TAM Maribor » AMZS aplikacija

AMZS aplikacija

Za natančno spremljanje radarjev, cen goriva, zastojev in drugih prometnih informacij vam je na voljo AMZS aplikacija, ki je nepogrešljiva tudi kot napredni sistem klica za pomoč na cesti. Za prenos aplikacije pošljite SMS s ključno besedo AMZS na 3131 ali kliknite na spodnjo povezavo:

Android    https://play.google.com/store/apps/details?id=si.topapp.radaralarm

iOS              https://apps.apple.com/si/app/radar-alarm/id1033471462

SOS gumb za pomoč na cesti

Prometne informacije pa so le del celotne AMZS aplikacije. Članom AMZS namreč omogoča, da imajo z njeno pomočjo vselej pri roki vse o svojem članstvu: virtualno člansko kartico (ki nadomešča kartico v fizični obliki), podatke o tem, kateri družinski člani so vključeni v članstvo, o izbranem avto-moto društvu, datumu poteka članstva, številki police turističnega zavarovanja v tujini, poleg tega pa tudi informacijo o vseh ugodnosti, ki jih imajo kot člani AMZS (nabor ugodnosti, kje in kako jih lahko koristijo).

Velika dodana vrednost pa je predvsem poenostavljen sistem klica v primeru prometne nesreče ali okvare vozila. S funkcijo SOS gumba uporabnik aplikacije AMZS klicnemu centru za pomoč na cesti preko SMS sporočila pošlje natančno lokacijo prometne nesreče oziroma okvare vozila. Po prejetem sporočilu uporabnik s strani operaterja AMZS klicnega centra prejme klic, s katerim si izmenjata še preostale potrebne podatke za izvedbo intervencije.                                                                    

Vrh