AMD TAM Maribor » Članska kartica

Članska kartica

Pokažite in prihranite! Popusti in ugodnosti doma in v tujini!

Ob plačilu članarine prejmete potrdilo o plačani članarini in člansko kartico. AMZS je vključena v program ARC Europe Show your Card! (Pokaži kartico!) in na osnovi vzajemnosti v program Show Your Card&Save (Pokaži kartico in prihrani) ameriške in kandske zveze z namenom, da bi zagotavili članom posebne ugodnosti in popuste.

V Sloveniji lahko prihranite pri: prenočitvah v hotelih in zdraviliščih, v restavracijah in bistrojih Marche’, turističnih znamenitostih, muzejih, prostočasnih aktivnostih.

Drugod po Evropi lahko prihranite pri: vstopninah za obisk muzejev, zabaviščnih parkov in turističnih znamenitosti, v restavracijah in motelih ob avtocestah, vožnji s trajekti, bivanju v hotelih in hotelskih verigah, najemu vozila Hertz.

V ZDA, Kandi ter drugod po svetu: so partnerji označeni z oznako Show Your Card & Save. V programu sodeluje več kot 60.000 ponudnikov storitev: hotelske verige, Hertz (najem vozila), Amtrak (potovanje z vlakom), turistične atrakcije in tematski parki.

Člansko kartico ob novi včlanitvi ali ob poteku njene veljavnsoti prejmete v roku 10 dni in velja za obdobje 5 let. Veljavna je le s potrdilom o plačani članarini za tekoče člansko leto.